WEDSTRIJD Fusie Antwerpen Dam - Real Noorderwijk  4 - 4  (3-3)

DATUM 17-09-2010  21:15

DOELPUNTEN

VERSLAG Iedereen in orde voor de eerste wedstrijd van Noorderwijk in het nieuwe seizoen. De Berkemussen starten zeer sterk en staan in geen tijd 0 – 2 voor. Nicolay zet maatje Wagemans alleen voor doel en deze mist niet (0 – 1). Even later is nieuwkomer Khalid Ait Salah sneller dan de thuisverdediging en zijn eerste doelpunt zet Real Noorderwijk op 0 – 2. De nieuwkomer in 2e nationale komt telkens een stapje te laat en Rudy Plompen maak er na 15 minuten 0 -3 van. Match gespeeld denk je dan. De bezoekers maken het zich echter moeilijk, beginnen nonchalant te spelen en de thuisploeg komt in de wedstrijd. De twee laatste minuten van de eerste helft zijn dodelijk voor Noorderwijk want de thuisploeg zet de scheve situatie in één keer recht. De 3 – 3 ruststand is veel meer dan Antwerpen verdient maar Noorderwijk moet alleen naar zichzelf kijken. Na de pauze zien we een veel betere thuisploeg die zelfs op voorsprong komt. De vier – drie op vijf minuten voor het einde kan de eerste overwinning voor de Antwerpenaars opleveren maar eerst mist Nicolay nog een strafschop, in de laatste minuut zorgt Plompen voor gerechtigheid en mist zijn tienmetertrap niet.

De vier – vier eindstand is een correcte weergave van de wedstrijd met elk team een helft voor zich, anderzijds mag een ervaren ploeg een nul drie voorsprong nog afgeven.

Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Kevin Witvrouwen, Kevin Vanderauwera, Dave Troonbeeckx, Rudi Plompen, Philip ’t Seyen, Tim Wagemans, Andy Hermans, Khalid Ait Salah, Appi Azimani, Bart Michiels en Kim Nicolay.